Ljetna škola "Sava Mrkalj" 2021

Srpsko kulturno društvo „Prosvjeta“ i Vijeće srpske nacionalne manjine Grada Zagreba od 18. do 30.7.2021. organiziraju Ljetnu školu srpskog jezika i kulture „Sava Mrkalj.“

Ljetna škola "Sava Mrkalj" 2021

Održavanje škole je i ove godine na Viru, u odmaralištu „Cvrčak“. Odmaralište se nalazi izvan naselja Vir, 150 m od mora, s vlastitim dvorištem, bezbjednim za igru i boravak učenika. Sobe su višekrevetne sa kupatilom. Boravak u odmaralištu uključuje smještaj, tri glavna obroka i užinu.

Ljetna škola namijenjena je učenicima koji pohađaju osnovnu školu (prednost imaju 4, 5. i 6. razred) iz mjesta u kojima nije omogućen nijedan oblik školovanja predviđen za srpsku nacionalnu manjinu (model A, B ili C – njegovanje srpskog jezika i kulture). Program je koncipiran na način da se nastava i škola plivanja održavaju prijepodne, dok je poslijepodne ispunjeno boravkom na plaži, radionicama i slobodnim aktivnostima.

Troškove smještaja, prehrane (tri obroka i užina) i prijevoza od Zagreba do Vira snose organizatori. Troškove putovanja od mjesta boravka do Zagreba i nazad snose roditelji. 

Upute za prijavu:

Ispuniti obrasce 1. i 2. (saglasnost i anketa - otvorite ovdje). 

Zatražiti potvrdu o redovnom pohađanju učenika osnovne škole  (tajništvo škole).

Ispunjene obrasce i potvrdu o redovnom pohađanju osnovne škole poslati preporučeno poštom najkasnije do 26. 3. 2021. na adresu ili skenirano na e mail obrazovanje@skd-prosvjeta.hr

ili adresu

SKD „Prosvjeta“

„ZA LJETNU ŠKOLU“

Berislavićeva 10

p. p. 739

10 000 Zagreb

Broj mjesta je ograničen, izabrani kandidati bit će obaviješteni telefonom do završetka školske godine. Neispravno i nepotpuno ispunjeni obrasci, kao i prijave poslate nakon propisanog roka, neće se uzimati u razmatranje.

Dodatne informacije: obrazovanje@skd-prosvjeta.hr ili 01/48 72 456.